null

Какво предлагаме?

Всяко момиче от малко мечтае за Големия си сватбен ден.
Сватбените покани са първата част от сватбената магия, която стига до гостите. Това е моментът, в който можете да ги накарате да „ахнат“. Впечатлете ги! Изберете креативните прозрачни сватбени покани на MB design или защо не и целия плексигласов пакет, включващ освен поканите и прозрачни номера за маси, Welcome табло и малки подаръчета за гостите.
За Моминското парти искате банер, гривни, ленти, селфи рамка, карти за игра или табло с целувкии, на всяко от момичетата или украса с балони? Ние сме Вашите хора!
А рожденият ден или кръщенето могат да бъдат незабравими с тематични покани и тематична, оригинална декорация; подаръци за гостите (магнитчета или тематични шишенца за светена вода). Можем да изработим различни банери, табла, ПВЦ фигури, етикети за бутилки, топери и декоративни килимчета.
В комбинация с цялата декорация, можем да осигурим за доброто настроение торти и сладкиши, приготвени от нашите опитни партньори!
Можем да бъдем част от Вашия празник или да помогнем сами да организирате събитието си.

Всички чакаме празниците с нетършение, защото те внасят щастие и незабравими емоции. А Ние сме тези, които могат да ги направят още по-впечатляващи. Нашите оригинални картички и подаръци ще останат незабравим спомен за онези прекрасни дни!

null

Искате уникално и неповторимо събитие?

Доверете ни се, ние ще реализираме вашите идеи!